Geen tweede Zonneweide op Oud-Caberg, één is genoeg.

Wordt Oud-Caberg straks omringd door twee reusachtige zonneweides? Worden onze boeren gedwongen te stoppen?

Komt allen! Laat de buurtraad niet alleen staan. Allerlaatste kans om de politiek op andere gedachten te brengen!

Steun uw buurtraad in de strijd tegen verdere aantasting van ons Lanakerveld door uw massale aanwezigheid bij de zogeheten raadsronde op dinsdag 27 november a.s. in het stadskantoor.

Inspreken van 17.00 tot 17.45, zaal "De Maasmolen".

Insprekers kunnen zich tot maandag a.s. 16.00 uur melden bij de griffie.

Het politieke debat is van 19.00 tot 20.30, in de raadszaal. De ingang is in de Gubbelstraat (een zijstraat van de markt).

Tijdens de stadsronde op locatie waren vele buurtbewoners aanwezig. Hartelijk dank daarvoor. Dat heeft grote indruk gemaakt op de aanwezige politici. Nu is uw aanwezigheid opnieuw van cruciaal belang bij de zogenaamde raadsronde in het stadskantoor. De gemeente zelf rekent op een massale aanwezigheid van buurtbewoners, omdat er voor het inspreken gekozen is voor zaal "De Maasmolen". Die zaal is eveneens in gebruik als kantine. De buurtbewoners kunnen tussen 17.00 en 17.45 inspreken. De buurtraad en de boeren maken in elk geval gebruik van dat recht en hopelijk ook anderen. Aanmelding als spreker dient te geschieden via het emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook de publieke tribune in de raadszaal moet van 19.00 tot 20.30 uitpuilen met buurtbewoners. De buurtraad heeft enorm veel tijd en moeite geïnvesteerd. Vele buurtbewoners hebben in individuele gesprekken en tijdens vergaderingen en bijeenkomsten aangegeven dat ze het standpunt van de buurtraad volmondig delen. De buurtraad rekent nu op uw actieve steun door uw aanwezigheid bij het inspreken of bij de discussie in de raadszaal, als het kan bij beide momenten. Van uw aanwezigheid gaat een groot psychologisch effect uit. Wellicht kunnen we met z'n allen de gemeenteraad overtuigen van de onwenselijkheid van de aanleg van de reusachtige tweede zonneweide.